......

Voor Wie?

Pilates voor mensen die hun lichaam willen versterken, hun kracht goed willen inzetten en blessures in het dagelijks leven willen voorkomen. Door het trainen in houdingen die op yoga lijken, versterk je de dieperliggende spieren in je lichaam en bewerkstellig je de samenwerking met de grote spieren. Dit geeft meer power aan de oppervlakkige grote spieren, ontlast ze en het beschermt je wervelkolom als een soort corset. Tevens train je felxibiliteit en stabiliteit. Je komt meer in balans.

 

Yoga voor mensen die rust en ontspanning zoeken. Aandachtig en aanwezig willen zijn, dichter bij zichzelf, in contact met hun lichaam. In het Hier en Nu, meer geaard en in hun centrum. (Individuele ontspannings-coaching met yoga is ook mogelijk)

Aandachttraining of mindfulness voor diegenen die al wat ervaring hebben met yoga of mediteren en dit zelf thuis willen toepassen. Dagelijks tijd voor jezelf. Een rustpunt ontwikkelen en de focus in je centrum, om ook in drukte dichter bij jezelf te blijven. Dit kan getraind worden in groepen of individueel, zowel particulier als in bedrijven of instellingen. 

Persoonlijke groei en innerlijk kindwerk individueel sessies voor hen die zichzelf beter willen begrijpen en reguleren,met bereidheid om naar zichzelf te kijken. Niet om te moeten veranderen, maar om mildheid en acceptatie te ontwikkelen. Acceptatie en inzicht ten aanzien van persoonlijke patronen, reacties en emoties, die vaak met vroegere ervaringen te maken hebben, zodat men adequater op huidige situaties kan reageren. Mbv Mindfulness, innerlijkkindwerk, traumawerk, vooral gericht op bewustwording.

Bedrijfscoaching, zowel preventief ter voorkoming van stressopbouw en burn-out, als op het moment dat problemen ontstaan. Wijsheid is al in de mens zelf. Coaching voor hen die gespiegeld willen worden in wat er werkelijk gebeurt en gecommuniceerd wordt. Voor hen die onadequate patronen willen doorzien en andere keuzes willen maken.