....

Hallo, ik ben Margreet Boerman, yogadocent, coach en therapeut (Big-registratie)

Hier een kijkje in mijn voorgeschiedenis en ervaring:                                                          Na mijn VWO opleiding word ik in Delft opgeleid tot verpleegkundige. ik werk vervolgens in ziekenhuizen en verpleeghuizen. Via ontwikkelingssamenwerking woon ik 3 jaar in Kameroen. In 1986 verhuis ik naar Ulrum (Noord-Groningen) en rond ik de wijkaantekening af. Ik werk als wijkverpleegkundige in de Marne; vooral in Eenrum, Pieterburen en Westernieland.

Na een ziekteperiode (ME/CVS) school ik mij om tot yogadocente bij Yogaopleiding Hara en geef ik yogales in Friesland en Groningen. Aansluitend volg ik de opleiding 'Heel je Innerlijk Kind' bij het Aumm Instituut. Sinds april 2010 ben ik afgestudeerd Primal Rebirth Therapeut, met als specialisaties Codependency (het innerlijke kind in relaties) en Traumatherapie/EMDR. Ik begeleid hiermee mensen individueel vooral gericht op bewustwording.

De afwisselende dynamiek tussen het geven van cursussen en het individuele contact met mensen inspireert mij. 'Zijn met wat is' is mijn filosofie. Dit betekent mildheid en acceptatie voor wie en wat je bent in het moment. Heelheid draag je al in je. Door 'niet-doen', juist door loslaten en vertrouwen, kom je meer in contact hiermee. Het lichaam is voor mij daarbij een ingang en een hulpbron.

 

Esther Wiersma

Esther is mijn collega die een deel van mijn yogalessen verzorgt, haar lessen zijn dynamisch en verfrissend en zij gebruikt in de lessen oa ook klank en klankinstrumenten, muziek is haar passie.