Bedrijfsyoga bij praktijk MarAnanda is vooral gericht op opmerkzaam en aandachtig aanwezig zijn bij beweging, houding en adem. Door deze aandacht wordt men zich meer bewust van het lichaam, van lichaamsensaties en spieren. Loskomen van het denken, in het Hier en Nu zijn. Door gerichte aandacht voor bepaalde gebieden en in combinatie met de adem ontstaat meer doorstroming in het lichaam. Loslaten van spanningen en ruimte voor nieuwe energie. 

Bedrijfyoga helpt aan het begin van de dag, voor een vergadering of conferentie om meer aanwezig te zijn met aandacht voor de taken of het onderwerp van bespreking. Maakt de geest helder en het lichaam allert en doorstroomt. In de pauze, midden tussen taken of besprekingen, geeft het de mogelijkheid om het voorgaande los te laten, en ruimte te scheppen voor nieuwe alertheid en aandacht. Om weer fris verder te kunnen.

Deze yoga die gegeven wordt door Margreet Boerman is zo aangepast aan de werksituatie, dat er geen speciale kleding of ruimte voor nodig is. Een plek om te staan en een stoel om te zitten is voldoende. Het kan gegeven worden aan grote groepen, mits de verstaanbaarheid toereikend is. Vraag vrijblijvend een offerte aan.